Zekiri: Temperatura, dhimbje në kocka, humbja e ndjenjës së shijes dhe erës janë disa nga simptomat e Covid-19

Nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri, i cili së bashku me gruan e tij dhe foshnjën 3-muajshe u shtruan në spital tre ditë më parë, për shkak të infetkimimit me coronavirus të koronës, janë në gjendje të qëndrueshme, informon “Fokus”.

Në një kohë kur një pjesë e popullatës ende nuk beson se coronavirusi vërtetë ekziston, Zekiri tregoi se cilat janë simptomat që ai ndjeu.

Reklame

“Temperatura, dhimbje në kocka, humbja e ndjenjës së shijes dhe erës janë vetëm disa nga simptomat”, tha Zekiri.