Zekolli: Zaevi histerik, kërkon BDl ta sh pëtojë nga Gjyqi

Advertisment

Analisti politik Arsim Zekolli është ndalur tek ajo që ai e quan histeria e liderit të LSDM së që nuk është sipas tij etnike por personale duke e ndërlidhur këtë për një shpëtim nga Gjykata përmes funksionit.

Motivi për histerinë e Zoran Zaevit ndaj BDl nuk është etnik por personale për shpëtim nga gjykata përmes funksionit ka deklaruar Arsim Zekolli.

Reklame

Kjo është arsyeja e qëndrimit: me BDI mundet me Ziberin jo. Shpresa e fundit naive e një personi të dëshpëruar që nuk dëshiron të shohë Peshta Zagreb Sarajevë Prishtinë dhe e kuptoi që pozicioni nuk është më shpëtim nga gjykata ka deklaruar analisti Zekolli njëherit edhe njohës i zhvillimeve politike në vend./TetovaSot