Zeqiri: Ky është koalicioni më i fuqishëm deri tani!

Advertisment

LSDM sot shpalli koalicionin parazgjedhor me Levizjen BESA. Eshte ky koalicioni fitmitar, me i madhi, dhe koalicioni me i fuqishem deri me tani. Me kete hap tonin te perbashket, karakterin multietnik te Republikes se Maqedonise se Veriut e pasqyrojm ne program konkret dhe me oferte konkrete kadrovike.

Vizioni yne per Republiken e Maqedonise se Veriut eshte shtet i fuqishem ekonomik dhe stabil, vend i drejtesise, anetare e NATO-se dhe BE-se.

Reklame

Koncepti qytetare “ Nje shoqeri per te gjithe” po i thyen dhe fiton stereotipet. Koha e ndarjeve po shkon ne histori. Me forca te bashkuara , bashke , mundemi shume me mire! (Muhamet Zeqiri)