Zëvendësdrejtori i Spitalit të Sofjes: Ende është herët të flitet për lëshimin e pacientëve

Zëvendësdrejtori i spitalit universitar të Sofjes – “Pirogov”, Hristo Shivaçev, ka deklaruar se pacientët, të lënduarit nga aksidenti tragjik i 23 nëntorit në Bullgari, janë në gjendje të mirë shëndetësore.

“Pacientët që janë të shtrirë te ne janë në gjendje stabile. Pacientët që ishin në reanimim, tani janë të vendosura në reparte dhe dy pacientë i nënshtrohen operacionit.
Janë stabil dhe të të qetë”, tha Shivaçev, transmeton TV21.

Reklame

Kur u pyet se a keni ide se kur mund të lëshohen, ai tha se “ende është herët”.