Zëvendëskryeministri Bujar Osmani sqaron llojet e koronavirusit (VIDEO)

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, që me profesion është kirurg, ka shpjeguar për TV21 llojet e virusit në familjen e “viruseve corona” (me kurorë).

“Është SARS, MERS dhe COVID-19. COVID-19 është si mutacion i materialit gjenetik nuk ka ekzistuar ndonjëherë në organizmin e njeriut” shpjegoi Osmani në ClickPlus.

Reklame