Zhan Mitrev lëshon klinikën në shërbim të shtetit për shërim nga Covid-19

Advertisment

Mbrëmë u kërkua nga klinikat private që për shkak të gjendjes së krizës dhe lajmërimit që shteti të menaxhojë me klinikat private në 30 ditët e ardhëshme. Sot na u kthye përgjigje se Mitrev bashkë me stafin e tij është nën shërbimin tonë dhe presin detaje dhe udhëzime të mëtejshme.

Ja përgjigjja e dr.Zhan Mitrev:

Reklame

“Dje në mbrëmje nga mediat mësova për planin e Qeverisë që shpalli qendje krize dhe përfshiu edhe institucionet private shëndetësore në luftë kundër edidemisë Covid 19.

Unë nga ana ime e mbështes cdo iniciativë për të vënë në shërbim gjithë kapacitetin. Që nga fillimi i pandemisë nga muaji mars, ne ofruam 40 shtretër spitali për mjekim intenziv për nevojat e shtetit”./Pa Censurë