Ziadin Sela: ASh do ti fitoj zgjedhjet parlamentare, dhe do të jemi faktor kryesor politik në vend

39

Ziadin Sela: ASh do ti fitoj zgjedhjet parlamentare, dhe do të jemi faktor kryesor politik në vend

Lideri i ASH Ziadin Sela sonte ishte i ftuar në televizion Alfa ku ka folur për zhvillimet e fundit politike në vend e konkretisht për shpalljen e zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare.

Lideri i ASH mes tjerash ka deklaruar se ASh do ti fitoj zgjedhjet parlamentare, dhe do të jemi faktor kryesor politik në vend