Ziadin Sela me fjalë të mëdha kujton Arbën Xhaferin

Ziadin Sela ne rrjetin e tij social ka perkujtuar Arben Xhaferin duke shkruar:

“Çdo shoqëri ka heronj dhe oportunistë, flijues dhe utilitaristë. Gjithmonë oportunistët përpiqen të konsumojnë atë që kanë siguruar heronjtë.” – Arbën Xhaferi.

E pamundur është të kujtosh Arbën Xhaferin pa iu referuar ndonjë porosie të tij. E porositë e tija janë të shumta, aktuale në çdo kohë, tregojnë shtigje ku nuk ka rrugë…

Kujtimi për të qoftë i përjetshëm