Ziadin Sela pyet pushtetin: Pse u rritë numri i infektimeve një ditë pas paralajmërimit për protesta të nxënësve

Advertisment
HTML Image as link

Lideri i Opozitës Shqiptare dhe Kryetarë i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela në një intervistë në ,,Klan Debat” me gazetarin Selajdin Xhezairi. Sela duke folur për fillimin e vitit shkollorë dhe problemet me të cilët po ballafaqohet sitemi i arsimit.

Ziadin Sela ka thënë: Viti shkollor filloi me një muaj vonesë përshkak të neglizhencës dhe paaftësisë së sitemit dhe kur më veç me shum probleme filloi më 1 tetorë kishte mangësi dhe paqartësi, kishim paralajmërime për protesta të nxënësëve kundër mësimit on-line dhe çuditërishtë një ditë më pasë dyfishohet dhe trefishohet numri i infektimeve me qëllimë të frigësimit dhe përhapje të panikut që nuk dua ta besoj se kishte për qëllimë të pengimin e protestave të nxënësve.

Reklame

Ka deklaruar Ziadin Sela për Tv Klan Maqedoni.