Ziadin Sela sonte në vendbanimet e Komunës së Tearcës

Koalicioni ASH-AAA sot do të vazhdojë fushatën e saj në vendbanimet e Komunës së Tearcës, informon portali “tetova1”.

Ora 17:00 pritet të zhvillohet takim me simpatizuesit në fshatin Nerasht, ora 18:00 në fshatin Dobrosht, ora 19:00 në fshatin Përshefcë, ora 20:00 në fshatin Tearcë dhe ora 21:00 në fshatin Sllatinë.

Reklame

Pjesë e karvanit të koalicionit “Tash është koha” pritet të jetë kreu i ASH-së, Ziadin Sela dhe kandidatë për deputet zyrtar të partive ASH dhe AAA. /tetova1/