Ziberi, BDl do të fitojë mbi 10 deputet

Periudha më e madhe e krizës për Bashkimin Demokratik për Integrim sipas analistit politik dhe njohësit të rrethanave politike Naser Ziberi ka qenë ajo e vitit 2016 në zgjedhjet Parlamentare.

Mirëpo sipas tij partitë opozitare atë kohë nuk patën sukses që ta mundin BDInë dhe kjo e fundit ishte më pas faktor kyc në formimin e shumicës së re Parlamentare.

Reklame

Ziberi nuk beson se numri i deputetëve gjegjësisht grupit Parlamentarë të partisë më të madhe shqiptare prej vitesh , do të jetë nën dy shifrorë pasi sipas tij tashmë BDI tani është më e konsoliduar. /ts/