ZIberi: Do të stimuloj barazinë ekonomike

Advertisment
HTML Image as link

Kandidati i BDI-së për kryeministër Naser Ziberi i cili qëndroi në Gostivar tha se zgjedhja e një kryeministri shqiptar do të jetë dëshmi se Maqedonia e Veriut është pjesë e Evropës moderne dhe se është shumë përpara në rajon.