Ziberi: Nëse nuk respektojmë masat do ta zgjasim këtë agoni

Drejtori i Qendrës së Shëndetit Publik në Shkup, Arben Ziberi, në një konferencë për shty pranë qeverisë tha se nëse nuk respektojmë masat do të zgjasim gjatë këtë agoni.

Ai potencoi se e vetmja rrugë është të respektojmë masat dhe të përfundojmë këtë punë sa më parë. Ai tha po ashtu se i kuptojnë edhe qytetarët se kjo punë po zgjat shumë, mirëpo rrugë tjetër nuk ka. Duhet bashkëpunim dhe qytetarët e anketuar të japin informacione të sakta lidhur me klasterët.