Ziberi paralajmëron masa të reja, lloji britanik i virusit merr hov në vendin tonë

Lloji britanik i virusit corona po merr vrull në Maqedoni dhe sipas autoriteteve shëndetësore, më shumë se 70 për qind e të sapo infektuarve me kovidium janë nga ky lloj, i cili po përhapet shumë më shpejt.

A nuk pritet një valë e re e tretë e Covid në një situatë kur numrat po rriten përsëri?

Deri më tani, mbi 100 mijë qytetarë kanë aplikuar për vaksinim, por a ka ndonjë konfirmim nga autoritetet shëndetësore kur mund të priten vaksinat nga Pfizer dhe Sinofarm.

Tani për tani, nuk ka masa të reja kufizuese, edhe pse kjo nuk mund të përjashtohet nëse situata nuk përmirësohet.