Zjarr mbi fshatin Tenovë

Dje në 15 e 20 minuta, 51-vjeçari K.B. nga fshati Tenovë e Tetovës, në SPB-Tetovë ka denoncuar përhapje të një zjarri mbi fshatë në

lokalitetin e quajtur Kalaja ku është djegur bar i thatë dhe shkurre, bënë me dije nga SPB – Tetovë.

Reklame

Nuk ka patur persona të lënduar dhe me ndërhyrjen e Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes-Tetovë, zjarri për një kohë të shkurtër është lokalizuar plotësisht.