Zjarr në b.urgun e Idrizovës, të b.urgosurit ikin vrap (VIDEO)

105

Para pak kohësh në bu.rgun e Idrizovës ka shp.ërthyer një zjarr. Nuk dihen shkaqet e zj.arrit, por të b.urgosurit janë ndjerë të shqetsuar.

Të b.urgosurit kanë ikur me vrap jashta, dhe nuk dihet nëse ka të lënduar apo asfiksuar.