Zjarrfiksat e Tetovës intervenojnë në shuarrjen e zjarrit mbi fshatin Sellcë (FOTO)

Zjarri i fuqishëm që kishte kapluar malet mbi fshatin Sellcë tashmë tre ditë ka djegur një pjesë të madhe të vendit atje ndërkohë që intervenimi ka qenë shumë i rrezikshëm për shkak të pozitës së vendit ku është ndezur zjarri ku ekipet e zjarrfikësve nuk kanë mundur të intervenojnë.

Megjithatë sonte në vendin e ngjajres tashmë janë në intervenim e sipër Brigada e zjarrfikësve nga Tetova në krye me Uka Alitin të cilët po bëjnë të pamundurën në shuarrjen e zjarrit ku edhe pse nuk rezikohet fshati, por reziku për kaplimin e bagëtive dhe shtallave në këtë pjesë ka qenë shumë e madhe.