Zoran Zaev negativ ndaj testit për Koronavirus

Ministria e Shëndetësisë njofton se testi për koronavirus ndaj presidentit të LSDM-së, Zoran Zaev është negativ.

Pasi doli pozitiv me Koronavirus gazetari ku ishin në debat Zaevi dhe Mickovski , sot te dyve dhe gjithve qe kane pasur kontakt u është bërë testi.