Zv. Drejtori Buçi fton qytetarët të lajmërojnë keqpërdorimet eventuale nëpër dogana!

54
#

“Per çdo lloj te KEQPERDORIMIT te DETYRES nga PUNONJESIT DOGANOR, Ju lutem paraqituni ne tel kujdestar 197 ☎️( telefonata eshte anonim dhe ne sherbim 24 ore) ose ne numrin tim personal 070290290” – thotë Buçi

Për më shumë ndiq linkun:

 

 

 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Firfan.buci.1%2Fposts%2F329748341260944&width=500″ width=”500″ height=”896″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>