Zvicër, Rrahje ndërmjet futbollistëve të FC Tetova dhe Eri Bazel

Advertisment

Gazeta e mirënjohur zvicerane “Blick” ka nxjer lajmin se në qytetin e Bazelit, në ndeshjen e luajtur në ligë të 5-të, pas përfundimit të ndeshjes ndërmjetë FC Tetova dhe Eri Basel, kanë kërcëlluar grushtet. Sipas të dhënave, dy persona janë shtrirë në spital.

Të dyja ekipet janë nga qyteti i Bazelit.

Reklame

Përleshja ka zgjatur në një kohë më të gjatë derisa është dashur të ndërhy policia për ta qetësuar situatën. Gazetari zviceran që ka ndjekur ndeshjen, thotë se lojtarët kanë përdorur edhe flamujt e kornerëve në rrahjen e tyre. /Tetova1.

Byrimi: Blick.ch