Zvicra mbetet e mbyllur për Maqedoninë dhe shtetet e tjera të Ballkanit (VIDEO)

Zvicra vazhdon të mbaj të mbyllur kufijtë për shtetet e Ballkanit Perëndimor, përveç me Shqipërinë. Në listën e zezë për lëvizje të lirë drejt Zvicrës dhe anasjelltas mbetet sërish Maqedonia e Veriut, Kosova, Serbia.

Shteti helvetik sot azhuroni listën duke shtuar edhe Malin e Zi dhe Bosnje Hercegovinën në mesin e 45 shteteve të Botës si të rrezikshme për udhëtim për shkak të pandemisë.