Zyrtare: Ja emrat për zëvendësministrave!

Qeveria e vendit deri Kuvend ka dorëzuar listën me emrat e zv/ministrave dhe biografitë e tyre.

Ja emrat e tyre:

Reklame

Bashkim Hasani, zv/ministër i Mbrojtjes

Nazim Bushi, zv/ministër i Punëve të Brendshme

Agim Nuhiu, zv/ministër i Drejtësisë

Ilhan Rahmani, zv/ministër i Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive

Fatmire Isaku, zv/ministre e Punëve të Jashtme

Dimitar Kovaçevski, zv/ministër për Financa

Zoran Manevski, zv/minisër i Ekonomisë

Trajan Dimkovski, zv/ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave

Ilir Hasani, zv/ministër i Shëndetësisë

Arafat Shabani, zv/ministër i Arsimit dhe Shkencës

Enver Hyseini, zv/ministër i Punës dhe Politikës Sociale

Zoran Dimitrievski, zv/ministër i Vetëqeverisjes Lokale

Sedat Sulejmani, zv./ministër i Kulturës

Aleksandër Bajdevski, zv/ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Bekim Rexhepi, zv/ministër i Lidhjeve dhe Transportit

Hristina Oxhaklieska, zv/ministër i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë.