Zyrtarë të VV-së e LDK-së në Kuvendin e Kosovës

Në Kuvendin e Kosovës kanë hyrë zyrtarët e VV-së dhe LDK-së.
Aty janë parë duke hyrë Vjosa Osmani, Lutfi Haziri, Kujtim Shala dhe Vlora Dumoshi nga LDK, si dhe Albulena Haxhiu e VV-së.

Përndryshe sot pritet të nënshkruhet marrëveshja në mes këtyre dy subjekteve politike. /Lajmi.net/