Për tre muaj piu vetëm lëngje, 29-vjeçari ndërron jetë për …

Një 29- vjeçar i ka shkaktuar vetes vdekjen pasi kaloi tre muaj vetëm duke pirë lëngje. Me qëllimin për të fituar famë në një “livestreaming”,...

Për tre muaj piu vetëm lëngje, 29-vjeçari ndërron jetë për …

Një 29- vjeçar i ka shkaktuar vetes vdekjen pasi kaloi tre muaj vetëm duke pirë lëngje. Me qëllimin për të fituar famë në një “livestreaming”,...

Dita xhuma dita më e mirë për muslimanin

Allahu i Lartësuar thotë: “O besimtarë, kur të thirreni për (të falur) namazin (e xhumasë) në ditën e premte, nxitoni për ta përmendur Allahun dhe...

Për Shyhreten vitet janë veç numra, ajo vetëm po rinohet (FOTO)

Shumicën e rasteve iu kalon edhe femrave që janë të reja në moshë. Është këngëtarja e njohur Shyhrete Behluli, e cila me zërin madhështor që...