Reklama

# ____________________________________ # ____________________________________ #

Lajmet e fundit

Ky është momenti dhimbshëm kur moderatorja jep lajmin e ndarjes nga...

Gjatë ditës së sotme, në moshën 33-vjeçare, ka vdekur gazetarja e RTK-së, Ardita Sylejmani. Mësohet se gazetarja Sylejmani ka vdekur në kryeqytetin hungarez, Budapest, dhe...